Vad är Sundløf Organic Skin Detox?

Huden är kroppens största organ och fungerar både skyddande och absorberande. Den är en barriär för att inte gifter och orenheter ska ta sig in i kroppen. Samtidigt absorberar huden delar av dessa gifter och orenheter som bryts ned eller lagras i kroppen. Vår kropp utsätts ständigt för både yttre och inre påfrestning såsom osund kost, föroreningar, giftiga kemikalier i t.ex. hygienartiklar, kläder och inte minst i skönhetsprodukter.

Sundløf Organic Skin Detox är ett sätt att ”avgifta” huden. Genom en utrensning av gifter och behandling med ekologiska hudvårdsprodukter som innehåller högaktiva näringsrika naturliga ämnen renar, stärker och förnyar du din hud.

Varför Sundløf Organic Skin Detox?
Sundløf Organic Skin Detox är för dig:

• som har problem med torr och trött hy
• som har känslig hy som lätt blir röd och irriterad
• med en hy som saknar lyster och elasticitet
• som har en fet eller kombinerad och oren hy
• som har en åldrad hy med fina linjer och rynkor
• som har problem med celluliter eller torra fläckar på kroppen
• som vill undvika att belasta kroppen med de skadliga ämnen som kan finnas i vanliga/syntetiska skönhetsprodukter

Hur gör jag en Sundløf Organic Skin Detox?

Att genomföra en Sundløf Organic Skin Detox innebär att du undviker alla syntetiska skönhetsprodukter under en längre tid (minst 1-2 månader). Samtidigt tillför du huden näringsrika, naturliga och ekologiska ämnen som bidrar till utrensningen samt stärker, bygger upp och förnyar din hud.

En viktig del i din Sundløf Organic Skin Detox är att torrborsta och exfoliera huden med peelingprodukter. Detta hjälper lymfsystemet att rengöras från gifter samt förbättrar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller och djuprengör igentäppta porer. Torrborstning av kroppen gör du dagligen medan ansiktspeeling ska göras enligt rekommendation på respektive produkt. Efter torrborstning/ansiktspeeling tillför du huden aktiva ekologiska hudvårds- produkter med ingredienser speciellt utvalda för att möta din huds behov.

För att stödja processen i en Sundløf Organic Skin Detox kan du gärna tänka lite extra på vad du äter och dricker under denna period.

Resultat

• Du får en vacker och hälsosam hud i balans med förbättrad grundkondition.
• Du ser effekt i form av bl.a förminskade porer, ökad fasthet, elasticitet och lyster.
• Dina fina linjer och rynkor minskar synbart.

Det tar c:a fyra veckor för cellerna i yttre hudlagret att förnyas varför du bör ge denna process minst en månad. Många upplever dock direkt en förbättring av huden. På köpet får du en oslagbar upplevelse av dessa rena, ekologiska produkter.