Sundløf är godkänd återförsäljare av följande varumärken:

c/o Gerd
c/o Gerd är ett svenskt skönhetsvarumärke som startades 2008. Syskonparet Anna-Lena Wiklund-Rippert och Johan Wiklund bestämde sig för att satsa på deras stora dröm, att skapa ett ekologiskt och biologiskt företag med skönhetsprodukter. c/o Gerd erbjuder ett komplett sortiment av ekologiska skönhetsprodukter, innehållandes effektiva ingredienser från den svenska naturen, tillverkade i Jokkmokk. Hos Sundløf Organic Skin Cares hittar du c/o Gerds ekologiska hårvårdsprodukter samt ekologiska fot- och handvårdsprodukter.

Dr. Hauschka
Dr. Hauschka är ett tyskt skönhetsvarumärke som har funnits sedan 1967. Dr. Hauschkas produkter är framtagna för att stärka hudens egna processer, dess rytm och för att ge skydd mot yttre påverkan. De allra flesta av ingredienserna i Dr.Hauschkas hudvård är från biodynamiska och ekologiska källor. Varje ingrediens är noga utvald för sina speciella egenskaper och sin samverkan med hela sammansättningen i produkten.

Honoré des Prés
Honoré des Prés startades 2008 i Paris med målet att kunna erbjuda 100% naturliga dofter. Med hjälp av den välkända parfymören Olivia Giacobetti skapades 100% naturliga, ekocertifierade parfymer (EdT och EdP) med fantastiska doftkombinationer.

Hurraw
Hurraw Lip Balm kommer från USA och är helt naturliga, ekologiska och veganska läppbalsam i olika spännande smaker tillverkade för hand.

Inika
Inika är australiensisk, ekocertifierad makeup som har funnits sedan 2005. Det är ett märke med ekocertiferade ingredienser i kombination med rena mineraler. Inika erbjuder ett komplett sortiment och Inikas produkter (bl. a. deras fantastiska foundations) har fått en mängd fina utmärkelser i konkurrens med konventionella stora makeup-märken.

John Masters Organics
John Masters Organics har, i sin egen frisersalong i Soho, New York, utvecklat ekologisk hår- och hudvård i mer än 10 år. Sortimentet består av naturliga och ekologiska hår- och hudvårdsprodukter Hos Sundløf Organic Skin Care har vi valt att erbjuda ett komplett sortiment av John Masters hårvård- och styling-produkter och några utvalda produkter för ansikte och kropp.

Jurlique
Jurlique är ett av Australiens största hudvårdsmärken och har funnits i mer än 25 år. Det är ett ekologiskt/biodynamiskt hudvårdsmärke som använder ingredienser odlade på deras egen farm i södra Australien. Jurlique är ett spa-märke och erbjuder ett komplett sortiment av hudvårdsprodukter för kropp och ansikte.

Kure Bazaar
Kure Bazaar är ett franskt, naturligt nagellacksmärke skapat av Kartika, en internationellt känd modell, 2012. Nagellacken kommer i härliga, moderiktiga färger och innehåller 85% naturliga ingredienser från trä, vete, bomull, potatis och majs. Kure Bazaar nagellack torkar snabbt, håller länge och ger en intensiv färg och glans.

Les Fleurs de Bach
Les Fleurs de Bach är ett franskt märke med en serie ekologiska produkter baserade på Dr Bachs (Dr Edward Bach 1886-1936) 38 välgörande (för både psykisk och fysisk hälsa) blommor. Les Fleurs de Bach erbjuder ekologisk hudvård och parfym.

Luxsit
Luxsit Organic Care startades 2007/2008 av Jenny Kärner och Theresia Dibinger. Tillsammans tillverkar och säljer de ekologisk hud- och hårvård gjord av noga utvalda växtextrakt - främst från den nordiska floran. Samtliga Luxsits produkter är certifierade enligt Natrue vilket betyder att de är helt naturliga och har ett högt ekologiskt innehåll.

Patyka
Patyka är ett parisiskt märke som har helt fantastiska både kropps- och ansiktsprodukter i otroligt vackra förpackningar. Patyka väljer de bästa, aktiva, ekologiska ingredienserna och kombinerar detta med avancerad teknologi vilket ger hudvård med bästa resultat.

Sama
SAMA är ekologiska och exklusiva parfymer från Frankrike. Sandrine Giordanengo har skapat fem parfymer vilka är helt naturliga och 80% av innehållet är ekologiskt odlat. Den traditionella tillverkningsmetoden som används bevarar doftnoternas renhet och individuella energi.

Spiezia
Spiezia är ett engleskt märke vars produkter består av 100% ekologiska ingredienser. Produkterna innehåller inte vatten utan är helt baserade på örter, blommor och oljor. Produktserien består av ansikts- och kroppsprodukter som tillverkas på Spiezias egen farm - Gear Farm i Cornwall.

The Organic Pharmacy
The Organic Pharmacy är ett ekologiskt hudvårdsmärke från England. Sortimentet är stort och vi på Sundløf Organic Skin Care har gjort ett urval och erbjuder The Organic Pharmacys ansiktsvård samt solskyddsprodukter.

UV Bio
UV Bio är ett franskt märke som erbjuder 100% naturliga och ekocertifierad solskydd. Solskydden innehåller förutom vårdande ingredienser ett fysikaliskt solfilter (titandioxid) vilket reflekterar solens strålar och ger effektivt skydd mot UVA-, UVB- och UVC-strålar.