Om Sundløf Organic Skin Care

Sundløf Organic Skin Care är stället för dig som vill handla härliga, ekologiska skönhetsprodukter med bra innehåll och effekt  – ren skönhet helt enkelt. Med ren skönhet menar vi ekologiska produkter som har ingredienser av hög kvalitet och som inte innehåller mineraloljor, parabener och/eller syntetiska dofter och färger.

Vårt sortiment består av noga utvalda produkter från olika varumärken. Med en hög halt av aktiva ingredienser finner du inom varje varumärke effektiva produkter för alla önskemål och behov. Välgörande kompositioner och härliga dofter ger dig njutning för kropp och sinne och en känsla av äkta lyx.

Vi som driver Sundløf Organic Skin Care är Katarina Jibréus och Ulrika Almerfors som arbetat med ekologisk skönhet sedan 2008, och långt innan dess intresserat oss för naturliga, rena och effektiva hudvårdsprodukter. Vi öppnade vår butik på Linnégatan 19 i Stockholm då vi länge saknat ett ställe med ett sortiment av noga utvalda ekologiska skönhetsprodukter. Om du har vägarna förbi blir vi glada om du kommer in för att känna, dofta och låta dig inspireras.

Kontakta oss

Dina synpunkter, frågor och funderingar är viktiga för oss. Har du tips på något bra märke som du vill att vi tar en titt på, frågor kring din hud eller bara en allmän fråga kring hudvårdsprodukter? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss via info@sundloef.com, Facebook, telefon 08-660 55 77 eller i vår butik på Linnégatan 19 i Stockholm (öppettider mån-fre kl. 12-18, lör kl. 12-16).

Välkommen!